Loading

Servicii

Service

Vânzări Piese Auto

Ai nevoie de piese auto pentru mașina ta? Autotehnic Service Auto Berceni îți oferă o largă varietate de piese auto originale sau aftermarket, la cele mai competitive prețuri de pe piață! Ani de-a rândul am fost de mare ajutor clienților care aveau nevoie de piese auto ieftine, precum și de montare în service autorizat.

Suntem specializați în vânzarea unei game foarte variate de piese auto, pentru mărci precum Opel, BMW, Mercedes, Audi, Ford, Skoda și multe altele. Colaborăm cu o gama diversificată de producători și importatori de piese auto, astfel încât răspundem prompt oricăror solicitări, chiar dacă produsele nu le avem pe stoc. În plus, acestea se pot monta în service-ul nostru. 

Pentru fiecare comandă vei primi factură și garanție. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o solicitare care să includă seria șasiului din talon. Vom analiza cererea ta și vei primi un apel telefonic de confirmare de la echipa noastră de specialiști, cu care poți planifica și montarea acestor piese auto la Autotehnic Service Auto Berceni.

5 1

Piese de calitate -originale sau aftermarket

Te putem ajuta cu o gamă largă de piese auto, de la cele pentru motor, frână sau sistem de transmisie, până la piese auto de caroserie, eșapamanent, electrice și de lumini.

Cere o estimare acum!